Огірок є важливою і цінною тепличною овочевою культурою, що належить до родини Cucurbitaceae, і має надзвичайно велике економічне та дієтичне значення. Захищене вирощування - це технологія виробництва нового часу, яка поєднує ринкові параметри якості з складним виробництвом, як результат, високою грошовою віддачею.

Детальніше...

Розведення раків є відмінним стартапом, який дозволяє при мінімальних вкладеннях заробити пристойні гроші для всієї родини.

Бізнес вже давно популяризувався в Туреччині, Сполучених Штатах та Китаї. У нашій країні розведення раків як бізнес не сильно розвинений, але як один з варіантів початку власної справи його розглядати варто.

Детальніше...

Завдяки смачному і нежирному м'ясу, індокачка (по-науковому мускусна качка) стала широко популярною і затребуваною домашньою птицею серед фермерів багатьох країн світу. У порівнянні зі звичайними качками має тиху і спокійну вдачу і відмінний приріст м'яса. У породи найкращий показник виживання і виводимості.

Детальніше...

Відновити ґрунт, який щорічно втрачає родючість і ущільнюється – непросто. Можна вносити добрива, але це кардинально не вирішує проблему оздоровлення ґрунту і, крім того, сприяє накопиченню шкідливих речовин у вирощуваних культурах. Ефективне рішення - посів сидеральних (покривних) культур.

Детальніше...

Молочна продуктивність худоби найбільше залежить від двох чинників: генетики та раціону тварин. Тому завдяки якісному силосу можна істотно підвищити щоденні надої корів та отримати додатковий прибуток.

Детальніше...

1961 рік був знаковим для СРСР: у січні – грошова реформа, в квітні – політ Гагаріна, в жовтні Хрущов від імені КПРС обіцяє, що в 1980 році настане комунізм. Але того ж таки року стається подія, яка має далекосяжні наслідки: СРСР вперше закуповує хліб за кордоном. Адже досі Російська імперія і Радянський Союз експортували збіжжя.

Детальніше...

В США відомо понад 70 визнаних порід великої рогатої худоби. Однак лише невелика кількість із них становить більшість генетики, що використовується в США для комерційного виробництва яловичини. 

Детальніше...

2021-й, згідно з концепцією нинішньої влади, це завершення “30 років рабства” – йдеться про відкриття ринку землі. Розповідаємо, скільки коштуватиме українська земля, якщо ринок відкриють з 1 липня.

Детальніше...

Як швидко опанувати технологію гранулювання

Сьогоднішні велика кількість компаній надають перевагу реставрації та модернізації наявного у них...

KUHN Multi Master 153: сила традицій і сучасних...

На аграрному ринку завжди цінуються машини, які поєднують надійність, продуманість деталей і...

76 га/день з урожайністю від 8 до 10 т!

Як показує себе на полях ТОВ «Фелікс Агро» — найпродуктивніший у світі та перший в Україні...

АгроТренди

Вихід українського агробізнесу та фермерства на світові ринки разом з Alibaba.com та ESS

1301
Українські виробники агропродукції та фермери отримали потужний інструмент для масштабування свого бізнесу — міжнародну торгову платформу Alibaba.com , якою щодня користуються понад 40 мільйонів...

Чорний горіх: види та технологія вирощування

60593
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

38251
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.