В Україні з’явився новий виробник консервації
- Деталі
- Аграрні новини
- 1666
ТМ Kendzer Meat з Дніпра, яка вже 4 роки займається переробкою індичатини, запустила виробництво власної консервованої продукції.
Про це розповіла співзасновниця бренду Тетяна Клешньова, передає AgroPortal.
«Ми купили на Полтавщині ділянку, на якій мої батьки виростили овочі для переробки. Тепер до наших варених ковбасок та іншої продукції з індички можна замовити огірки "корнішон" та аджику домашню», – говорить підприємиця.
Зазначається, що нова продукція продається під брендом «НаталКо».
«"НаталКо" – це ім’я моєї мами + наша команда. Засновано 1989 року, бо це рік, коли у мами з’явилась я, і вона активно почала робити консервацію», – зазначає Тетяна Клешньова.
 
     
    



