 
 Головна подія України в свинарстві, м’ясній галузі та зерновому бізнесі розпочнеться за 6 днів
- Деталі
- Аграрні новини
- 843
До головної події свинарства, м’ясної галузі та зернового бізнесу в Україні залишилося менше 6 днів. Вже 15 вересня розпочне роботу бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо – 2023». Головною метою форуму є запобігання втрат прибутків у рослинництві через блокування експорту зернових та створення доданої вартості понад 200% від реалізації міжгалузевої програми «Нове свинарство 2025».
«Цим заходом ми об’єднуємо зерновий бізнес, свинарство та м'ясну галузь, з метою надати можливість збуту до 10 млн т зерна, замість 2 млн т зараз заблокованого українського зерна на внутрішній ринок за рахунок розвитку свинарства. Адже збільшення поголів’я свиней до 20 млн голів одночасного утримання, проти 5 млн голів до війни – забезпечить економіку України 6 млрд євро доданої вартості щороку», – відзначили організатори конференції.
На сьогоднішній день, свою участь підтвердило більше 100 агрокомпаній, більшість з яких сільгоспвиробники, які планують зайнятися свинарством та діючі свинарі, що націлені на масштабування своїх бізнесів, а також виробники та постачальники м’яса і м’ясокомбінати. Зокрема свою участь підтвердили компанія ТзОВ «Євро-Комерс», ТОВ «МК "М’ясний"», ТОВ «Ексім Фуд», ТОВ «Техпродсервіс», ТзОВ «Агро-Інвест», ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат», Корпорація «Єврокорм», ТОВ «Чернігівська мʼясна компанія», ПП «Аграрна компанія 2004», ТОВ «Лідер», ТзОВ «АПП Гряда», ТОВ «Прогрес» та багато інших відомих компаній в Україні.
Серед спікерів будуть:
• Микола Бабенко, директор Асоціації «М’ясної галузі» та Центру підвищення ефективності в тваринництві
• Нгуєн Ван Дієп, директор AVAC Vietnam – компанії-розробника першої вакцини проти Африканської чуми свиней
• Джейсон Олдісс, президент Європейського ветеринарного союзу
• Валерій Клочок, керівник Центру громадської аналітики «Вежа», політичний та економічний експерт
• Андрій Богданець, Народний депутат України
• Олександр Скорик, засновник ТОВ «МК Мʼясний»
• Ольга Шевченко, т. в. о. Голови Держпродспоживслужби
• Ігор Ляховський, засновник ТзОВ «Агро-Інвест», керівник групи з експорту мʼяса Асоціації «Мʼясної галузі»
• Микола Федотенко, директор ТОВ «Чернігівська мʼясна компанія»
• Тоні Гуджер, керівник маркетингу і комунікації АсоціаціЇ незалежних постачальників мʼяса (AIMS), Великобританія
• Андрій Бузун, керівник лабораторії ННЦ "ІЕКВМ" НААН України з вивчення хвороб свиней
• Владислав Карпенко, керівник напряму з розвитку продуктивності і доступу до ринків Chemonics Україна
• Владислав Качмар, директор German Genetic Ukraine
• Віктор Андрійченко, голова представництва Шауер Агротронік ГмбХ
• Кожокар Юлія, операційни директор Корпорації «Єврокорм»
• Тарас Миколаєнко, директор Асоціації «Укрбіоетанол»
• Сергій Феофілов, генеральний директор УкрАгроКонсалт
• Ігор Герасько, керівник відділу продажів Payoneer
• Наталія Гаврилко, експертка з грантрайтингу (залучення грантів)
• Представники галузевих відомств та прфільних міністерств та ін. учасники галузі.
Також в ході конференції пройде виставка «Swine & Meat Industry Expo», де буде представлена продукція м’ясної галузі, сучасні технології з генетики, обладнання, ветпрепаратів, кормів, тощо.
Не пропустіть 15 вересня 2023 року та візміть участь у форумі «Зерно. Свині. Мʼясо – 2023». Зареєструватися можна за посиланням.
 
     
    



