
У США створили нову лінійку сортів помідорів стійких до хвороб
- Деталі
- Аграрні новини
- 551
Vitalis Organic Seeds анонсує свій нещодавно розроблений сорт помідорів, який тепер доступний для виробників у США.
Ця серія помідорів надійно забезпечує високий товарний урожай та вражаючі якості після збору врожаю. Сорт ідеально підходить для оптових та місцевих ринків, а також для професійних та домашніх кухарів. Аромати у цій колекції настільки ж декадентські, як і лібації, якими вони названі; солодкий, яскравий і пікантний, доповнений ідеально помідорною текстурою.
Читайте також: Українські фермери можуть заробити на вирощуванні смородини заради бруньок
Особливості сорту сприяють органічному вирощуванню. Адже він стійкий до хвороб, дуже стійкий до листяної цвілі. Має тверді однакової форми плоди, що полегшує транспортування та обробку.
Сорти є пристосованими та зручними для вирощування, забезпечуючи високий урожай.
CubaLibre F1
CubaLibre - це насичений круглий фіолетовий помідор, який поєднує чудову продуктивність та якість. Плоди в середньому 170-283 г. CubaLibre - це солодка на смак гладка текстура, а плоди дуже стійкі до розтріскування. Цей сорт є стійким до листкової плісняви та борошнистої роси.
GinFiz F1
GinFiz поєднуються смак, текстура та колір смугастого німецького із стійкістю до хвороб та продуктивністю сучасних гібридів. Плоди в середньому 283-397 г, мають мінімальні тріщини та смачні. GinFiz має чудові ранні врожаї плодів і включає стійкість до листяних цвілей
MaiTai F1
MaiTai - це привабливий жовтий круглий помідор з ніжним червоним рум'янцем. Плоди в середньому 170-283 г. MaiTai має хорошу енергію та продуктивність, з стійкістю до листяних цвілей. У MaiTai тонка шкіра, і її не слід занадто поливати, щоб уникнути розтріскування.
Marsalato F1
Цей унікальний помідор має в середньому вагу 190 г. Марсалато – це червоний помідор з глибоко ребристими плечима. Завдяки стійкості до цвілі, Марсалато добре підходить для тепличного вирощування, але також пристосовується до відкритого поля, особливо в більш помірному кліматі. зеленими плечима для отримання чіткої текстури та пікантного смаку.